1. mei, 2019

Frantic!!

Frantic, het is een Engels woord wat ik wel ken maar nooit gebruik. Ik weet dat het te maken heeft met een situatie die met geen pen te beschrijven is, waar je niet meer weet wat boven is en wat onder, waar je niets meer onder controle hebt en waarbij je denkt dat alles en iedereen knettergek is geworden, misschien wel inclusief jijzelf.

Toen ik dus gisteren tegen zeven uur wakker werd gemaakt met de woorden: “FRANTIC, JESUS IS COMING SOON” was is ook echt gelijk klaarwakker ook.
God spreekt regelmatig tegen mij op het moment van ontwaken en eigenlijk net ervoor. Ik heb van vrienden gehoord dat zij ook vaak op diezelfde manier worden aangesproken door God en dat sterkt mij in mijn overtuiging dat dit echt van God komt.

Frantic!! Waarom gebruikt God een Engels woord om mijn aandacht te trekken? Helemaal zeker weet ik het niet maar ik denk dat wij geen goed Nederlands woord hebben voor hetgeen je ervaart wanneer iets frantic is. Wanhopig komt er misschien dichtbij maar God is niet wanhopig en ik dus ook niet.

Ik ben maar eens gaan googlen om te zien wat het woord nou eigenlijk echt betekent. Let op: 

Definition of frantic. 1 : emotionally out of control. 2 : marked by fast and nervous, disordered, or anxiety-driven activity made a frantic search for the lost child frantic cries for help.

Lees jij wat ik lees? Het is de staat waarin je verkeert als je op zoek bent naar een kind dat je kwijt bent.

Ik weet niet hoe oud jij bent als je dit leest en of je kinderen hebt maar ik ken het gevoel en jij kunt je er misschien iets bij voorstellen.
Het is mij misschien maar één of twee keer overkomen maar als jij je kind kwijt bent in een situatie waarin dat kind gevaar loopt dan wordt je als vader helemaal gestoord. Je rust niet voordat je het kind weer veilig in je armen houdt en er nooit meer afstand van wilt doen.

 Moet ik nog meer zeggen?

Sommigen van jullie hebben nog wel uitleg nodig ja, en daarom ga ik verder om de ernst van deze mededeling te onderstrepen.
Bij de toevoeging “JESUS IS COMING SOON” achter “FRANTIC” slaat me de schrik om het hart. Er is nu echt geen tijd meer te verliezen!!

Ik weet wat er gaat gebeuren als Jezus voor de eerste keer terugkeert en ik weet ook wat er dan op aarde gaat gebeuren.

Sinds gistermorgen loop ik dus rond als een kip die een groot ei moet leggen en ik moét ik dit verhaal kwijt aan zoveel mogelijk mensen die ik kwijt ben, maar bovenal…. die God kwijt is.

 Over mijzelf heb ik geen twijfel. Als Jezus komt dan ben ik van de partij en mag ik mee. Hij heeft mij geroepen en ik heb dankbaar ja gezegd tegen zijn uitnodiging om door Hem geholpen en gered te worden. Je kunt hier op deze website daar alles over lezen en ik heb het ook al duizend keer verteld aan alles en iedereen waar oren aan zat. Maar er zijn nog zoveel mensen die nog gered moeten worden. Kinderen die God kwijt is en waar hij naar op zoek is en die bereikt moeten worden door het werk van zijn boodschappers waar ik er één van ben. Daarom loop ik te schreeuwen. En vanaf nu steeds harder als een vader die een kind kwijt is en dan namens De Vader die wellicht jou kwijt is!!

Frantic. Een beter woord bestaat er niet voor.

Soms verslap ik als roeper voor God. Ik laat me dan meenemen door de waan van de dag. Ajax, Koningsdag, Dinner & Dance. Allerlei gekkigheid die hoort bij mijn werk en mijn omgang met mensen die de ernst van de situatie niet kennen. Soms word ik ook weleens moe omdat het lijkt dat ik de enige ben die erover nadenkt wat natuurlijk niet waar is. Als kind van God in dit land zijn we echter zo enorm in de minderheid dat je wel echt sterk en dapper moet zijn om je nek uit te steken want je wordt bespot, beschimpt en meewarig uitgelachen.

 Gisteren, direct na de aansporing waarover ik nu schrijf, trok ik een werkdag op met jongelui die mij heel na aan het hart liggen. Heel even kwam, tijdens de lunch, mijn werk als dienaar voor God aan de orde en binnen twee seconden werd ik neergesabeld. Toch is de pijn die je dan voelt nog geen fractie van hetgeen hen te wachten staat als de waarheid niet tot hen doordringt, en daarom gaat dit stukje straks natuurlijk ook naar hen. Omdat God franticly op zoek is naar hen en ik ervoor verantwoordelijk ben dat zij de stem van de zoekende Vader gaan horen. Misschien ben ik volgende week niet meer welkom bij die club maar dat is het laatste waar ik mij druk om maak. Het gaat nu even niet om mij.De schreeuw hebben ze dan gehoord en die zullen ze nooit meer vergeten.

 Vorige week was ik op Koningsdag aan het varen met een stuk of twintig jonge mensen uit Brabant. Vette pret op de Prinsengracht. Echt supergezellige, leuke jongens en meiden. Met nog eens tienduizenden mensen op de kant en op de bruggen. Enfin, je kent de beelden van feestend Amsterdam op Koningsdag en daar zat ik dus middenin. Natuurlijk is er voor alles een tijd, ook voor feesten, maar tijdens die tocht drong toch ook tot mij door dat die hele feestende meute achterblijft als Jezus ons straks ophaalt.  Wat een drama voltrekt zich dan! En wat zal God de Vader zelf dan pijn hebben aan het lijden dat dan over de aarde komt.

Snap je nou het woord frantic?!

Ik heb die jongelui een appie gestuurd want ik kan het niet op mijn geweten hebben om niets te hebben gezegd. Lees maar:

 Quote

Hoi ……..,
Even over de app die ik zaterdagavond zou sturen. Ik was zo moe dat het me toen niet is gelukt en gisteren was is weer druk maar vanmorgen werd ik er weer bij bepaald dat ik dit toch even MOET doen. Orders van hogerhand zal ik maar zeggen.

Ik heb enorm van jullie genoten zaterdag. Brabantse gezelligheid, mooie mensen en oprechte vriendschappen. Vrolijkheid waar iedereen van genoot en ik niet als laatste. Leuk werk dus voor mij. Soms kwam er iemand vragen waarom ik dit nou doe en of dit voor mij dagelijks werk is maar dat laatste is niet het geval.

Het zal velen van jullie verbazen maar ik ben eerst en vooral evangelist die een afspraak heeft met God. Hij heeft mij gevraagd om de mensen terug te roepen die Hij mist omdat een andere partij hen heeft geroofd uit zijn relatie met hem. Als gescheiden vader weet ik ongeveer wat het is om mijn kinderen langdurig te moeten missen en zo is het ook voor God.

Als ik dan zaterdag door die grachten vaar en al die honderdduizenden mensen zie die ik niet kan bereiken dan is het toch het minste wat ik kan doen jullie laten weten dat er meer is dan feesten, dat er voor alles een tijd is en dat God naar ieder van jullie verlangt om nog veel meer te geven dan alleen maar pret. Ik zie jullie weer op 30 mei en misschien hebben we dan even tijd om hierover te praten. Voor nu kan je even op mijn website kijken.

Unquote

Nu maar hopen dat ze snappen dat het serieus is. Dat Jezus echt snel komt om zijn kinderen op te halen en dat voor hen die achterblijven de pleuris zal uitbreken. En dat is nog maar heel erg zacht uitgedrukt!

 Nou, er kwam een telefoontje tussendoor en de spanning is nu van de boog. Ik heb mijn schreeuw geschreeuwd en ga dit nu op mijn website plaatsen en daarna delen via wat kanalen. Ik hoop dat mensen het aandurven om mijn link te kopiëren en deze NOODKREET te delen. Arie drukte me nog op het hard dat ik effe duidelijk moet maken dat zo’n mafkees die vorige week in het nieuws was als haatprediker niets te maken heeft met God die juist zoveel liefde heeft voor alle mensen dat Hij daarvoor zijn eigen eniggeboren zoon heeft opgeofferd. En dat alle gekkigheid in de kerk die door leiding gevenden wordt verdoezeld of recht gepraat ook geen recht doet aan de liefde van God.

Dit delen dus waarvoor je deze link kunt kopiëren:  http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/6760623/posting/frantic 
Misschien kunnen we zo nog wat mensen redden voordat het te laat is.

Ik ga nog eens lezen wat er op aarde precies gebeurt als Jezus ons heeft weggenomen zodat ik antwoorden heb op de vragen die hopelijk op mij afkomen.

 Ken jij God al? Zorg dan dat jij die antwoorden ook kan geven!

Ken jij God nog niet? Ga dan de vragen stellen die jij hebt aan degenen die de antwoorden heeft.

Zoek God! Nu het nog kan.
Hij is ook op zoek naar jou. Franticly!

Laat je vinden!!!!

UPDATE 12.01.2022
Inmiddels is er een goede website voor het moment dat de opname van de gemeente heeft plaats gevonden. Degenen die achterblijven kunnen dan in ieder geval nog lezen en horen wat er is gebeurd en wat zij moeten doen om alsnog gered te worden.
Hier is die website te zien: www.mensenverdwenen.com