Blogs en vlogs

21. apr, 2020

Hier nog even de video in beeld waarvan ik een link had geplaatst op 21 maart j.l.
Zo is het makkelijker in beeld en kun je mijn aanbod bekijken.

21. apr, 2020

 

En dan wordt je zomaar middenin de nacht wakker na een paar dagen groot tumult dat over de aarde raast. Heerlijk stil om even met God te kunnen spreken. Je zou zomaar mee kunnen gaan in alle gekte over de 1,5 meter discussie, over Bill Gates en zijn vaccins die ons bedreigen, over het instorten van de economie en de angst voor tekorten.
En dan nu die rust om 03:40 uur. Heerlijk!
Wat een voorrecht als je weet dat er een Vader is die voor je zorgt en zijn beschermende armen om jou heen slaat. Die jou herinnert aan Zijn belofte dat er om je heen duizenden kunnen omvallen maar dat het jou niet zal treffen. Dat doet het beter dan Melisana, diazepam, lorazepam en bromazepam tegelijk.


En nu, in de stilte, word ik herinnerd aan twee beelden die God me eerder gaf. Eigenlijk drie, en als ik ze nu na elkaar weer lees dan is het een serie van aankondigingen waar jaren geleden om gelachen werd.
Sommigen maakten mij destijds voor gek uit toen ik hierover schreef en krabden zich achter de oren. Gaat het wel goed met Jaap? Hij is toch een beetje raar geworden.
Inmiddels is alles anders en zijn we beland in de situatie die ik al veel eerder zag aankomen.
Daarom haalde ik je even naar deze website want deze waarschuwingen (aanschouwingen van de waarheid) staan hier al een aardig poosje en het is goed dat je ze één voor één effe leest. Misschien komt het nu wel bij je aan.

1. Een verhaal over onstuimige omstandigheden:
    http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/3223994/posting/build-an-extension

2. Een verhaal over een zinkend schip:
    http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/3256334/posting/redt-het-vege-lijf

3. En een verhaal over haast maken:
    http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/6760623/posting/frantic

Vergis je niet.
De situatie waarin we nu verkeren zal binnenkort verdwenen zijn en dan zou je zomaar weer kunnen vergeten dat God jou nu roept om je alsnog in Zijn armen te kunnen sluiten.
De volgende grote gebeurtenis daarna heet 'De opname' of in het engels 'Rapture'. (Google maar effe)
Dat is het moment waarop de reddingsboot afstand neemt van het zinkende schip.
De keuze om alsnog plaats te nemen heb je nu en ik raad je aan om het niet langer uit te stellen.
Er is nog plek.
Bel maar als je meer wilt weten: 06 3080 8875

P.s.:
Terwijl ik dit nog eens teruglees krijg ik nog een ingeving.
Het is goed om nu even naar een speech te luisteren van mijn vriend en voorganger Jaap Dieleman. 
Ook hij, net als talloze anderen wereldwijd, kent de urgentie van dit moment en kan je, aan de hand van Gods woord, de hand reiken om in de reddingsboot te stappen:

https://www.youtube.com/watch?v=jO8TuAfKluU

 

2. apr, 2020

Vandaag, 2 april 2020, ligt wereldwijd vrijwel alles plat. Onaantastbare instituten, althans dat dacht men, liggen op hun rug of op hun neus. Eén grote jongen is koning voetbal en ik schrijf dat expres met kleine letters. Andere koninkrijken zoals de F1, Hollywood, Guide Michelin en zelfs Snollebolleke doen niet meer mee.
Wie wel overeind staat? Koning Jezus, en met hem de échte godenzonen die net als Hijzelf rondgaan om het geweldige oude maar nog steeds actuele nieuws te vertellen dat Hij is opgestaan uit de dood en leeft. En dat Hij waarmaakt wat in Zijn woord staat.
Godenzonen zijn niet bang omdat ze op de kar zitten van de Overwinnaar en met hoop en vertrouwen vooruit kijken, verlangend naar de terugkeer van de Koning der Koningen. Tot die tijd komen er zeker nog een paar dingen langs die schrik aanjagen en angst inboezemen maar wij mogen ons beschermd weten op basis van Gods beloften.
God en zijn zonen zijn unshakable, ook in deze tijd. Trouwens.... de meisjes natuurlijk ook ;-)

21. mrt, 2020
Welkom aan boord / link naar een YouTube video


Vanmorgen zag ik mijzelf, in een ingeving, in het gangboord staan van een reddingsboot.
Met mijn ene hand hield ik mij vast aan die veilige boot en met de andere sleepte ik drenkelingen aan boord.
Ik heb er het een en ander over verteld in deze video die de eerste is in een serie die ik ga opnemen.
Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

13. nov, 2019

Op deze dag maakten we een wandeling door de natuur en omdat ik voor een opdrachtgever zoveel mogelijk video's moest maken observeerde ik de natuur deze keer wat nauwkeuriger dan gebruikelijk. Vaak liep ik een stuk achter de groep aan dus in m'n eentje in die overweldigende stilte met in de verte de ruisende watervallen. Ik kon niet anders dan stilstaan en dankbaar zijn...