Blogs en vlogs

8. mrt, 2021

 

Zoooo lekker om ‘s morgens weer opgeladen wakker te worden en te bruisen van energie.
Het is ongeveer net als met je telefoon.
Als je voor het slapen gaan inplugt bij De Energiecentrale kan je de volgende dag weer verzekerd zijn van datgene wat je nodig hebt om goed te functioneren:
Liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. Je kunt het lezen in Galaten 5:22
En daar ga ik vandaag weer van uitdelen.
En dat is nog maar het startpakket van vandaag want ik ga voor veel méér.

God zoekt vandaag, net als altijd, kanalen om doorheen te kunnen werken. De bovennatuurlijke kracht van God kan de aarde bereiken als de verbinders voldoen aan vijf voorwaarden.
Ik kreeg daarvan een keer een helder beeld.
Als interieurbouwers maakten wij eens een balie voor een rijke multinational die aan de voorkant voorzien moest worden van tientallen lichtpuntjes. Hetzelfde principe zie je ook wel in bars, casino’s, discotheken enz. in het plafond. Sterrenhemels worden ze daar genoemd.
Je zou denken dat dit allemaal kleine lampjes zijn maar dat is niet het geval. Al die lichtpuntjes komen van één grote lichtbron die zijn licht afgeeft via een bundel transparante acryldraden. De intensiteit en de kleur van de lichtbron komt ongehinderd aan het uiteinde in zicht als die draden voldoen aan vier voorwaarden:

1. Ze moeten recht voor de lichtbron staan.
Dat is soms nog wel even een dingetje. Vooral als je iets te verbergen hebt dat het licht niet kan verdragen. Dan doe je liever een stapje opzij. Helaas is ontvangen en doorgeven dan lastig, zo niet onmogelijk.
2. Ze moeten in direct contact met de lichtbron staan.
Als je niet echt close bent met God dan gaat er een groot deel van hetgeen Hij wil doorgeven verloren of komt het helemaal niet binnen. Stapje dichterbij, en nog maar een stapje en dan kan God de dingen kwijt die Hij zo graag uitdeelt. Profetieën, woorden van kennis, woorden van wijsheid, tongentaal en vertolking van die taal. Prachtig als God jou daarvoor kan gebruiken.
3. Ze moeten supertransparant zijn.
Je snapt wel dat vervuiling niet handig is en dat dit het licht hindert of stopt. Transparant zijn wil zeggen dat alles gezien mag worden wat er in je om gaat. Pfoooh… soms moet God, met jouw medewerking, dan nog wel het een en ander opruimen. Geeft niet… gewoon Hem zijn gang laten gaan. Hij schoner hoe beter.
4. Ze mogen niet geknikt zijn
De kans dat beschadigde doorgevers de woorden van God vervormen is groot. Daarom is het fijn om eerst schadevrij te zijn. Gelukkig is God de geneesheer-directeur en ben je al aan het goede adres.
5. Ze mogen geen eigen kleur hebben.
Je snapt wel dat God zijn helder licht niet wil laten inkleuren door b.v. religieuze vooroordelen of eigen menselijke trekjes. Nog erger zijn de blokkades die sommige kerkleiders opwerpen. Dan gaat het beeld helemaal op zwart.

God liet mij zien dat dit Zijn principe is om de wereld te verlichten. Hoe meer bruikbare kanalen, hoe meer licht in de wereld.
Over al die voorwaarden is veel te zeggen maar je kunt er ook alvast over nadenken. De Heilige Geest helpt je daar wel bij.
Laten we vandaag zo’n kanaal zijn en Gods bovennatuurlijke krachten ontvangen en doorgeven.
Voor de glorie van God en voor het welzijn van de wereld die Hij zo liefheeft.

 

22. dec, 2020

Meerdere keren heeft God mij in een visioen deze tijden aangekondigd met het oog op de noodzakelijke redding van mensen die dreigen verloren te gaan. Ik heb er al het een en ander over geschreven maar nu praat ik er ook over. Met een reden....

5. jul, 2020

Eindelijk is het ervan gekomen en vertel ik hier wat over mijn eigen leven nadat je er wel al het één en ander over hebt kunnen lezen.
Mijn vriend Wim had wat vragen bedacht en verraste mij daarmee waardoor ik soms even moet nadenken om geen domme dingen te zeggen.
Natuurlijk is deze video nog maar een beginnetje en komt er nog veel meer achteraan. Als bij YouTube op 'ABONNEREN' klikt dan ga je in de toekomst niets missen.
Mocht je meer willen horen maar dan live, nodig me dan gerust uit voor een avondje volgens het Tupperware principe... jij zorgt voor mensen op de bank (mag jij ook alleen zijn hoor) en ik kom uitdelen.
Wie weet tot gauw.

8. jun, 2020

Afschuwelijk wat zich momenteel allemaal afspeelt in de wereld. Iedereen lijkt de weg kwijt te zijn en angst, boosheid, haat en onverdraagzaamheid wisselen elkaar af bij het voeren van de boventoon.
Ooit was ik als reisleider op pad met een groep waar ook onenigheid uitbrak en ik moest alle zeilen bijzetten om de vrede terug te krijgen. Dat lukte omdat God mij ’s morgens vroeg dit nummer in gedachten bracht om met de deelnemers te delen. Voor zeven uur had iedereen een appje in zijn bezit en bij het ontbijt was alles weer koek en ei (en jus d’orange natuurlijk).
Zou het in het groot ook kunnen werken?
Het lijkt mij een kwestie van doorgeven.
Ik las dat bij de vermenigvuldigingsfactor R3 het coronavirus binnen een week het hele land in zijn greep kon hebben.
Dan moet het toch ook mogelijk zijn om door dit te delen met 3 personen het hele land te infecteren met liefde. Een beter vaccin bestaat er niet tegen die onrust.

What the world needs now is love, sweet love
It's the only thing that there's just too little of
What the world needs now is love, sweet love,
No not just for some but for everyone.

Lord, we don't need another mountain,
There are mountains and hillsides enough to climb
There are oceans and rivers enough to cross,
Enough to last till the end of time.

What the world needs now is love, sweet love
It's the only thing that there's just too little of
What the world needs now is love, sweet love,
No, not just for some but for everyone.

Lord, we don't need another meadow
There are cornfields and wheat fields enough to grow
There are sunbeams and moonbeams enough to shine
Oh listen, lord, if you want to know.

What the world needs now is love, sweet love
It's the only thing that there's just too little of
What the world needs now is love, sweet love,
No, not just for some but for everyone.
No, not just for some, oh, but just for everyone.

12. mei, 2020

 

Dit verhaal gaat over vrijheid! Maar dan ook écht over grenzenloze vrijheid zonder limieten in ruimte en tijd. Niks 30 juni, anderhalve meter, angst of voorzichtigheid. Gewoon....knallen.

Vanaf 1994, dus nu ruim 25 jaar, vertel ik zoveel mogelijk over de liefde van God.
Hij heeft me toen geroepen, gewoon toen ik thuis in mijn bed lag, en sindsdien heb ik prachtige momenten met Hem meegemaakt.
Ik vertel er regelmatig over en schrijf af en toe wat op mijn website, altijd maar weer met het motief om anderen mee te krijgen op die fantastische reis met die geweldige eindbestemming.

Waar ik vroeger was opgevoed met het beeld van een boze ouwe zeiksnor die mij toch wel zou betrappen op iets wat niet klopte kreeg ik nu te maken met de meest liefdevolle ‘persoon’ die er bestaat en die mij altijd, altijd en altijd troostte, bemoedigde, steunde, en mij hielp bij mijn keuzes.
Hij stippelde mijn weg uit omdat Hij beter wist wat voor mij het beste was dan dat ik dat zelf wist.
Hij kende mijn talenten, hij gaf mij altijd weer kracht en hij hielp me weer op de been als ik eens struikelde of faalde.
Kortom…. God is mijn Allerbeste Vriend, mijn alles, mijn Hemelse Vader en mijn huisgenoot.

Dat laatste is nu natuurlijk superbelangrijk want ik moet er niet aan denken dat ik echt helemaal alleen in mijn huis zou moeten leven. Wat zou dat eenzaam zijn!
In al die jaren kon ik steeds weer vertellen over de liefde van God, over het opofferen van Zijn zoon zodat ik vergeving ontving voor mijn fouten en daarmee eeuwig leven. En over de genezing van mijn ziekte die mijn leven had verwoest en veel schade had gebracht aan mijn geliefden. Allemaal prachtige berichten en altijd weer een stapje bergopwaarts.
Toch was en is er ook altijd het besef dat Gods geduld een keer zal opraken en dat er moeilijke tijden over de aarde zullen komen. God heeft daarover in Zijn woord diverse keren over gesproken en ik weet dat ik daarover moest en moet spreken.
Ook die waarschuwingen heeft God mij een paar keer gegeven en je kunt dat teruglezen op mijn website:

Over het wegzinken van het hele pretpakket:

http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/3256334/posting/redt-het-vege-lijf

Over het schudden van mijn woonplaats op de plaats waar hij de gebeurtenissen, Het Wonder van Alphen, al veertig jaar ervoor al had aangekondigd:

http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/3008345/posting/het-wonder-van-alphen

Over mijn taak om mijn licht te laten schijnen in donkere angstaanjagende tijden:

http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/3223994/posting/build-an-extension

 En over de haast die ermee geboden is omdat de tijd om nog aan boord van de reddingsboot te komen korter en korter wordt.

http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/6760623/posting/frantic

 Een hele serie aansporingen dus om Jesus te gaan zoeken en bij Hem in veiligheid te zijn.

Gelukkig kan ik zien dat bijna honderdduizend mensen een bezoek aan mijn website hebben gebracht maar wat dat heeft uitgewerkt in hun levens kan ik niet weten. Hoeft ook niet, maar ik hoop nog veel mensen te kunnen bereiken voordat het echt zover is dat Jezus ons hier weghaalt en de grote verdrukking nog veel erger wordt dan hetgeen wij nu ervaren. Deze pandemie is nog maar een begin van de ellende die de wereld te wachten staat.
Wie dan niet aan boord is gaat echt barre tijden meemaken en als het waar is wat nu wordt vermoed en waar ik bang voor ben dan lijken de gebeurtenissen zoals aangekondigd in het woord van God nu vlak voor de deur te staan.

En nu over vrijheid en vooral over onze reis die voor de deur staat.

Ik ben onder de indruk van de superactuele speech die ik zojuist te zien kreeg en wil die graag met jou delen. 

Volg deze link:

https://youtu.be/xgp7NCnE2N0

Dit is, Jaap Dieleman, de man die mij 25 jaar geleden voor het eerst vertelde dat God van mij houdt en sindsdien mijn vriend is. Vandaag staat hij nog steeds in brand door en voor de liefde van Jezus. Fantastisch!!

Kijk vooral het hele verhaal af.
Het kan jouw redding betekenen.